Piikkejä peppuun ja kokemuksia reppuun

Viikko sitten käväisimme ensimmäisellä rokotuksella! Samalla päästiin myös ekaa kertaa autokyytiin. Tai käytiinhän me parin päivän ikäisinä Tampereella klinikalla, mutta silloin ei vielä ympäristöä pahemmin osattu havoinnoida 🙂 Matka ei ollut pitkä, kävimme testaamassa kotiklinikan pikkukissojen kotitien varrella. Ehkä ensi kerralla kuljetaan matka vaunuilla? 😉

Helle oli melkoinen, mutta onneksi autossa ilmastointi puhalsi niin, että kesämekkoisia ihmisiä kalisutti! Mukana oli myös Misty-setä, joka tahtoi rokotuksen. Misty ei tykkää matkustamisesta, ja mietinkin mahtaako lapsia hermostuttaa sedän kauhunhuudot. No eiväthän nuo olleet millänsäkään. Pentuset sanoisivat varmaan, että hauska reissu kaikenkaikkiaan!

lääkäriin

Rokotukset olivat ihan piece of cake, eikä edes jättimäiset sirupiikit hetkauttaneet. Pöydällä leikittiin ja tutkittiin uteliaasti ja Leo taisi jopa torkahtaa pöydälle piikkiä odotellessaan. Jossain välissä boksin ovi meni hieman huolimattomasti kiinni, eikä aikaakaan kun pikkupöhköt Leevi etunokassa ja Ossi perässä olivat jo toista huonetta tutkimassa! Kisut saivat kehuja rauhallisuudestaan, tosi kiltisti ne olivatkin! Mallikelpoisia kakaroita!

Torstaina minulla oli kisujen yöhoitovuoro. Best Friend oli lähettänyt Aamulle kivan lelu- ja ruokakippopaketin, jonka pahvilaatikko ja käärepaperi olivat pentujen mielestä ihan parasta. Leikittiin pitkälle yöhön, ja sitten nukuttiin rauhassa. Kyllä noissa pikkuisissa vaan virtaa riittää. Kaamea koppoti koppoti-laukka vaan kuuluu, kun taloa juostaan päästä päähän. Matkalla kampataan kaveri tai singahdetaan johonkin monista kiipeilypuista. Ihmistäkin muistetaan välillä käydä morjenstamassa ja auttamassa mm. työhakemuksen kirjoittamisessa rynnistämällä näppäimistön yli.

Pennuillahan on sijoituskodissa myös melkoinen kavalkaadi erirotuisia isoja kissakavereita. Nanna-mamman veljen Napin lisäksi löytyy Ragdoll Bono, Maine Coon Piki ja venäjänsininen Typy. Isot kissat näyttävät suhtautuvan pieniin tosi mukavasti ja sopuisasti.

yönsinessä

Leo ja Leevi yöpuulle siirtymässä

ossilakkaakynnet

Ossi miettii, kummalla värillä kynnet lakkaisi?

aamutähystää

Aamu tähystää

hurjaossi

Ossi on hurja!

lootassa

Tässä laatikossa tuli mulle kiva lahja! Laatikkokin on kiva…

korvanurinpäin

Ei se menoa haittaa, vaikka korva välillä olis vähän nurinpäin!

bonoeiarvosta

Oliver tervehtii Bonoa

ossinpallo

Ossi ja uusi pallo

paraspakkauspaperi

Leo ❤ pakkauspaperi

ruokakupilla

9-viikkoiset iltapalalla

nannakiima

Nannalla oli viikko sitten jo toinen kiima pentujen jälkeen. Leolla on jo isojen poikien otteet…

kelpaismeillekki

Ois meillekki tällanen ylläri kelvannu! Onneks Aamu on kiltti ja saadaan kans lainata!

sienioliver

Oliver sienestää

ossi9

Ossi lekottelee

kukkeriluu

Aamuu vaanii

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s