Isojen misujen ongelmia ja nimipaljastuksia!

mroor

Mrroooour…

Vilja on haistellut mukanani tuomiani kissanpentuhajuja ja päätti, että rupeis olla jo vähän aika hänenkin saada lisää pentuja! Johan tässä pian on puolitoista vuotta edellisistä, ja Viljahan on itsekin jo MUMMO! Vilja on kiimannut säännöllisesti kahden kuukauden välein, eli varsin mukavan harvoin, eikä näin pitkä pentuväli ole koitunut ongelmaksi. Vilja ei ole viime kesän jälkeen merkkaillut, eikä hirveästi karjukaan. Tällä kertaa onkin sitten vähän eri ääni kellossa. Pissaa löytyi ekana päivänä sängystä,  ja uuden koripömpelin juurelta vessasta useammankin kerran. Myös vessassa pesua odottaneen kuljetusboksin sivuikkunasta oli lennähtänyt keltainen sadekuuro sisään. En ollut ollenkaan varma kuka on asialla, sillä joskus viime vuonna Cindy stressasi Viljan mourua niin että pissasi vääriin paikkoihin. Pari päivää meni, enkä nähnyt kumpaakaan rouvaa itseteossa. Kunhan kuljin rätin kanssa perässä… No, lopulta eräänä iltana hampaita pestessäni Vilja loikkasi vessanpöntön kannelle ja suhautti muina miehinä päin koripömpeliä. Jaahas! Viljalla on näemmä tämä taktiikka, että vaakasuorat pinnat ja aika älyttömän korkealle. Tosi kiva. Mistä se nyt tuonkin keksi. Taitaa tosissaan olla päättänyt, että nyt niitä pentuja ja vähä vikkelään! Nyt kahteen päivään en ole löytänyt enempää pissoja ja ajattelin moisen touhun loppuneen. Aamulla Vilja sitten ystävällisesti suhautti housuilleni kun olin istumassa. Sillälailla. Kohta tehdään mustavalkoisia rukkasia.

Napu napu napu... Annetaan: Seonnut tytär

Napu napu napu… Annetaan: Seonnut tytär

Tipsua puolestaan on vaivannut akne. Tai ei se edelleenkään tunnu kissaa itseään vaivaavan, mutta se on äitynyt todella hurjaksi. Kaikenlaista olen aikojen saatossa kokeillut, myös sitä täysin rauhaan jättämistä, mutta nyt homma on ihan riistäytynyt käsistä. Mustaa möhnää on koko leuka täynnä, nyt jo tosi paksuina laattoina, joiden pois rapsiminen irrottaa myös kasan karvaa ja välillä saa ihon verille. Koska möhnä tarrautuu karvoihin, päätin eilen illalla ajella koko leuan karvattomaksi. Näin leukaa on helpompi ainakin yrittää putsata. Nyt tehokkaasti pari kertaa päivässä rapsin töhnää pois ja pyyhin huolella pirun kalliilla tarkoitukseen tehdyillä desinfioivilla pyyhkeillä. Välillä laitan Bepantheenia rauhoittamaan ihoa.

Leuka niin siistinä kuin karvojen poiston ja huolellisen puhdistuksen jälkeen on mahdollista :(

Leuka niin siistinä kuin karvojen poiston ja huolellisen puhdistuksen jälkeen on mahdollista 😦

Seuraavaksi mulla ois ajatuksissa aloittaa eliminaatiodieetti. En toki tiedä johtuuko akne ja korvien töhniminen ylipäänsä mistään ruoka-aineesta. Viljat ja maissi on meillä olleet ehdotonta eitä jo pitkään, varsinkin maissi oli allergiatestissä punaisella. Pakkanen ja loota on täynnä ruokaa, popsitaan nyt ne pois ja sitten tilataan Zooplussalta Hillssin z/d:tä ja toivotaan että se sitten kans maistuu. Joudun kuitenkin laittamaan koko jengin samalle kuurille. Voi tulla aika mielenkiintoista, oon noita kuitenkin syöttänyt aina niin vaihtelevasti, että viikossa tuskin kahta kertaa on samaa ruokaa syöty.

Pentupöppiäisiä en ole nyt vähään aikaan nähnyt, kaamee ikävä! Eilisen käytin mietiskellessäni nimiteemaa, joka tällä kertaa ei ollut lainkaan helppo tehtävä! Lopulta Sleeping Sun tuntui vaan niin ylitsepääsemättämän oikealta nimeltä Aamulle, että eipä siinä sitten muuta voinut, kuin Nightwishin valita. Nimet ovat kolmelta ensimmäiseltä levyltä, jolloin vielä yhtyettä kuuntelin ja Tarja Turunen oli laulajana. Bonuksena laitoin vielä Nellillekin nimen, koska… no, ymmärtänette kun nimen näette. Tiina on pussaillut Leon niin puhki, että yhtään vähemmän romanttinen nimi olisi ollut vääryys 😉

Ehkä vietämme vielä joku päivä viralliset ristiäiset (suostuisikohan Nappi papiksi?) mutta tässä nyt nimet paljastettakoon 🙂
LEO – Astral Romance

AAMU – Sleeping Sun

LEEVI – Nightquest

OLIVER – Sacrament of Wildeness

OSSI – Sleepwalker

Ja Nelli on tietenkin Bye Bye Beautiful ♥

One thought on “Isojen misujen ongelmia ja nimipaljastuksia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s